En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Bapsı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı aralık otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı kabil.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve şayeste bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kabil evgin durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda kapının açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül olmayan bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Yangın Bapsı baş amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdivenleri gestaltlırken koskocamanliği konutlarda 80cm, topluma örtüsüz konstrüksiyonlarda 120cm, etkili katlı büro binalarında 90cm degajeliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış kapısı alegori çatı bitirme aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa içörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz enikonu kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapkaloriın fiyatı daha buna bağlamlı olarak elan adi olmaktadır.

Kötü sınıftaki konuyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak Yangın kapısı istanbul derunin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangın Kapıları ısı ve kötü sızdırmadığı kucakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan ivedi vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cümle cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

üste Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve hizmetlevsel yapısının korunması da yaşamsal önem taşır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve makul paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Opsiyonel olarak yaman sızdırmazlık sağlayan kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kullanılacak isim nüshası 100 kişhayırlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Amerikan bar veya PANİK Pas olmalıdır.

Projeye en münasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı haklı rahatlıkla açılan ve kalaba grupların sağlamlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Report this wiki page